Monday, 16 July 2012

aku budak baru blajar

assalamualaikum...
aku bru start wat blog....hehehe (muka bangga + malu skit) first time ni wehh...
mungkin aku dh bosan time cuti ni thap gaban, so aku pula gatai tgn buat blog...
aku x tau langsung nak wat pa dgn blog ni, so time to explore...byk nak blajar ni...
hope ada la org sudi baca wlaupun ayat aku x de la gmpak mcm blogger terkenal skali..
biasa la blaja...ayat tunggang telangang pun x kisah...hehehe
tu je la aku mampu tulis...lain kali aku tulis lg...klau aku x sibuk membongkang atau tnam pokok blkg umah...
bye2 =)

No comments:

Post a Comment