Thursday, 24 January 2013

`sendu` my little niece

asssalamualaikum····hye semua··dh lama aku x update blog tp ari ni aku nak share a new story·
aku baru ja officially become mak cik··well my sister have been delivered baby girl··
so this cuti semester week aku bkn je lepak tp aku juga jd babysitter n asisstant kpd mak n akak aku··
spnjg aku jaga anak buah aku aku prasan baby ni suka sgt sendu···so satu hari mak aku ltak cebisan tisu basah di dahi baby···and few minutes sendu tu pun hilang···mang mujarab
fuyoo hebat··time tu la aku tau tu adalah petua org tua2 nak hilangkan sendu...
so here a few picture of my niece...jeng-jeng....

-IZZ EL SAFIYA-









No comments:

Post a Comment